Hoitotuotteiden Tilaaminen

tuotesuosittelumme

Krapulan hoitotuotteet ovat herättäneet paljon kiinnostusta ja halusimme listata suosittelemiamme tuotteita. Kaikista tuotteista on kirjoitettu erikseen artikkeleissa, joten halusimme koota ne yhdelle sivulle helpottaaksemme sinua. Lisäämme tuotteita sitä mukaan kun löydämme toimivia ja hyödyllisiä vaihtoehtoja.

Huom! Jos käytät alla olevia linkkejä, saamme siitä rahallista hyötyä tämän sivuston ylläpitoon. Näiden linkkien kautta tilaaminen ei maksa sinulle normaalia enempää, saatat jopa saada pieniä alennuksia! Suosittelemme vain tuotteita joista meillä on henkilökohtaisia kokemuksia. Uskomme ja luotamme näihin tuotteisiin, siksi suosittelemme niitä, emme pienen komission takia jonka saamme tilauksista.

Tuotesuositukset löytyvät nyt sivupalkista tai SUOSITUKSET – linkin takaa. Suosittelemme merkitsemään sivun selaimesi suosikkeihin niin pysyt jatkuvasti kartalla suosituksista.

Suosittelemme tällä hetkellä tilaamista iHerb-verkkokaupasta, koska hinnat siellä ovat usein Suomen hintoja kymmeniä prosentteja halvempia. Tuotteet toimitetaan erittäin edullisesti kotiovelle ja toimitusajat ovat kohtuulliset, usein alle 2 viikkoa.

Krapulanhoito.fi – tiimi on tilannut useita kymmeniä paketteja iHerbistä ja kokeillut satoja tuotteita. Kaikki toimitukset ovat sujuneet ongelmitta.

// Käyttämällä iHerb – alennuskoodia BED432, saat 5 dollarin alennuksen ensimmäisestä iHerb tilauksestasi. Tarkemmat TILAUSOHJEET. //

SUOSITELLUT TUOTTEET KRAPULAN HOITOON

CHLORELLA

Sun Chlorella 500mg: Chlorella ehkäisee oikein käytettynä tutkitusti 96 % varmuudella krapulan. Sun Chlorellan tuotteet ovat parhaimpia ja tehokkaimpia markkinoilta löytyviä tuotteita. Chlorella-tabletit ovat helppokäyttöisiä niin kotona kuin matkalla.

Chlorellasta voit lukea tarkemmin näistä artikkeleista:

Salaisuus Krapulan Parantamiseen: Chlorella

Näin Käytät Chlorellaa Krapulaa Vastaan

B-VITAMIINI

Carlson Labs, B-Vitamiiniyhdistelmä: Alkoholi vetää maksan koville ja sen vahvistaminen on erittäin tärkeää, jos haluaa nauttia alkoholia. Hyvä B-vitamiiniyhdistelmä on silloin tärkeä. Carlson Labsin B-vitamiiniyhdistelmä sisältää myös C-vitamiinia ja on löytämistämme valmisteista paras.

B-vitamiinista voit lukea täältä:

Kuinka Hoidat Krapulaa Luonnon Keinoin

L-KYSTEIINI

Now Foods, L-Kysteiini: Krapulan kemiallisena perussyynä on etanolin hapettuminen asetaldehydiksi. L-kysteiini vähentää asetaldehydin määrää mahassa muuttaen sen vaarattomampaan muotoon. Now Foodsin laadus L-Kysteiini on tiimimme lempituote ja suosittelemamme merkki.

L-Kysteiinistä lisätietoa:

Miksi L-Kysteiini Tehoaa Krapulaan

LEVÄT

MCSV Dulse: Alkoholi kuluttaa kehon mineraalivarastoja ja kehosta poistuu tavallista enemmän suoloja, kun virtsan eritys kiihtyy. Dulse on erinomainen, rikas ja luonnollinen mineraalilähde. MCSV:n Dulse on erittäin tuoretta ja mukavaa naposteltavaa sellaisenaan. Positiivisena puolena pieni kummastus, minkä pussillinen Dulsea aiheuttaa vierustovereissa kun ryhdyt syömään sitä!

Lisää tietoa Dulsen hyödyistä:

Kuinka Hoidat Krapulaa Luonnon Keinoin

 

Leave A Response

* Denotes Required Field