Uskomme tämän sivun auttavan sinua. Suosittelemme näitä tuotteita eri artikkeleissa, joten halusimme koota ne yhdelle sivulle helpottaaksemme sinua. Lisäämme tuotteita sitä mukaa kun löydämme toimia ja hyödyllisiä vaihtoehtoja.

Huom! Jos käytät alla olevia linkkejä, saamme siitä rahallista hyötyä tämän sivuston ylläpitoon. Näiden linkkien kautta tilaaminen ei maksa sinulle normaalia enempää, saatat jopa saada pieniä alennuksia! Suosittelemme vain tuotteita joista meillä on henkilökohtaisia kokemuksia. Uskomme ja luotamme näihin tuotteisiin, siksi suosittelemme niitä, emme pienen komission takia jonka saamme tilauksista.

iHerbin hinnat ovat usein Suomen hintoja kymmeniä prosentteja halvempia. Tuotteet toimitetaan jopa ilmaiseksi kotiovelle ja toimitusajat ovat kohtuulliset, usein alle 2 viikkoa.

Krapulanhoito.fi – tiimi on tilannut useita kymmeniä paketteja iHerbistä ja kokeillut satoja tuotteita. Kaikki toimitukset ovat sujuneet ongelmitta. Koska tuotteita on niin laaja valikoima, on osa tuotteista heikkolaatuisia. Suosittelemme tämän takia itse parhaiksi kokemiamme tuotteita.

// Käyttämällä iHerb – alennuskoodia DGH132, saat 10 dollarin alennuksen ensimmäisestä iHerb tilauksestasi. Yksityiskohtaiset tilausohjeet löydät täältä: TILAUSOHJEET //

Löydät kaikki tuotteet iHerb – sivultamme. Tai tuotekohtaisesti:

L-KYSTEIINI

Now Foods, L-Kysteiini: Krapulan kemiallisena perussyynä on etanolin hapettuminen asetaldehydiksi. L-kysteiini vähentää asetaldehydin määrää mahassa muuttaen sen vaarattomampaan muotoon. Now Foodsin laadus L-Kysteiini on tiimimme lempituote ja suosittelemamme merkki.

ACETIUM

Vaikka Acetiumin vaikuttava ainesosa on ilmeisesti L-kysteiini, voit silti haluta tilata itsellesi acetiumia. Onhan se kivassa muodossa ja helppokäyttöistä. Senkun popsii vaan menemään. Voit tilata itsellesi Acetiumia kotiisi nettiapteekeista. Tässä muutamia vaihtoehtoja:

MUCOMYST

Mucomyst sisältää asetyylikysteiiniä, mikä nostaa maksassa asetaldehydiä pilkkovan entsyymin määrää. Ehkä suurin syy krapulaan on asetaldehydi. Mucomystiä nauttimalla voidaan ehkäistä krapulaa, vaikka sitä suoraan siihen ei ole tarkoitettu.

 

Aiheesta lisää täältä.

TAURIINI

Tauriini on rottakokeista tuttu maksan voimistaja, mikä auttaa maksaa ehkäisemään alkoholin vaikutuksia. Now Foodsin tauriini on vahvuudeltaan 1000mg ja tulee tukevassa 250 tabletin purkissa. Ehdottomasti yksi suositeltavista tuotteista kokeiltavaksi krapulaa vastaan.

Lisää tieto tauriinista täältä.

ASETYYLIKYSTEIINI

Ehkä suurin syy krapulaan on asetaldehydi. Asetyylikysteiini nostaa maksassa asetaldehydiä pilkkovan entsyymin määrää. Sillä voidaan ehkäistä krapulaa. Source Naturals, N-Acetyl Cysteine on paras löytämämme puhdas asetyylikysteiini.

B-VITAMIINI

Carlson Labs, B-Vitamiiniyhdistelmä: Alkoholi vetää maksan koville ja sen vahvistaminen on erittäin tärkeää, jos haluaa nauttia alkoholia. Hyvä B-vitamiiniyhdistelmä on silloin tärkeä. Carlson Labsin B-vitamiiniyhdistelmä sisältää myös C-vitamiinia ja on löytämistämme valmisteista paras.

MAKSAN PUHDISTAMINEN

Now Foods, Liver Detoxifier & Regenerator, 180 Capsules: Maksan puhdistaminen paitsi alkoholilta myös muilta epäpuhtauksilta on tärkeää sen toimivuuden ja uusiutuvuuden kannalta. Tämä tuote sisältää kaikki maksaa puhdistavat luonnolliset yrtit, maustekasvit ja juurekset kapseleina yhdessä purkissa. Erittäin laadukas tuote ja helppokäyttöinen. Ota kolme kapselia päivässä 2 kuukauden ajan.

CHLORELLA

Sun Chlorella 500mg: Chlorella ehkäisee oikein käytettynä tutkitusti 96 % varmuudella krapulan. Sun Chlorellan tuotteet ovat parhaimpia ja tehokkaimpia markkinoilta löytyviä tuotteita. Chlorella-tabletit ovat helppokäyttöisiä niin kotona kuin matkalla.

// Yksityiskohtaiset tilausohjeet löydät täältä: TILAUSOHJEET //