Perusasioita Krapulasta: Nämä Asiat Sinun Tulisi Tietää

Krapula paranee itsestään. Paranemisaika vaihtelee kuitenkin sen mukaan, kuinka paljon olet juonut eli suhteessa krapulan voimakkuuteen. Yksinkertaisin, mutta samalla kivuliain tapa parantaa krapula on vain odottaa sen paranemista.

Krapulan oireita voidaan myös lievittää. Runsas raikkaan nesteen juominen ja kevyt ulkoilu auttavat.

Parannusta ei voi kuitenkaan nopeuttaa, sillä maksa polttaa alkoholia tietyllä nopeudella. Nopeus määräytyy henkilön painon mukaan tai tarkemmin lihasmassan mukaan. Eri painoiset ihmiset voivat polttaa alkoholin yhtä nopeasti, jos kevyemmällä on yhtä paljon lihasmassa kuin painavamalla. Rasva ei nopeuta alkoholin palamista elimistössä.

Tämä on myös syynä miksi usein luullaan miesten kestävän alkoholia paremmin kuin naisten. Se johtuu kuitenkin vain siitä, että miehillä on yleensä enemmän lihasmassaa kuin naisilla. Jos haluat parantaa krapulasi ilman mitään ylimääräisi keinoja, joudut siis odottamaan kunnes maksasi polttaa alkoholin luonnollisesti.  Krapulaa ei voida parantaa jälkikäteen, joten on hyvä tietää miten sen voi ehkäistä tai oireet voidaan poistaa. Tehokkain tapa on tietysti  jättää juomatta.

Seuraavaksi tehokkain keino tutkimusten mukaan poistaa krapulan 96 prosenttisesti. Lue lisää seuraavasta osasta.

http://krapulanhoito.fi/krapulan-parantaminen-osa-2/ 

Leave A Response

* Denotes Required Field