Mucomyst ja krapula

Taistelussa krapulaa vastaan etsitään jatkuvasti uusia vaihtoehtoja. Yksi hyvin tutuksi ja suosituksi vaihtoehdoksi on noussut acetium. Toinen hyvin nopeasti tunnetuksi vaihtoehdoksi noussut vastaava tuote on Mucomyst. Puhutaan tänään siitä.

Mikä on Mucomyst

Kuten yleensäkin niin Mucomyst ei ole suunniteltu krapulan hoitamiseksi, vaan sillä on täysin toinen käyttötarkoitus. Se ei tietenkään estä, kuten ei ole estänytkään, käyttämästä sitä johonkin muuhun. Tärkeintä silloin on tietää tuotteen vaikuttava aine. Me emme tietenkään suosittele käyttämään suosituksien vastaisesta mitään tuotteita, mutta tuomme pöytään faktat siitä, miksi ihmiset käyttävät Mucomystiä krapulan ehkäisemiseksi.

Mucomyst on tuote, jota otetaan yskän ja muiden hengityselinten  sairauksien yhteydessä, kun halutaan irrottaa kehuhkoista limaa. Käytänössä sitä myydään mm. poretabletteina. Tietenkin saatavilla eri makuisina. Paketissa on 25 tablettia ja hintaa sille muodostuu n. 10 euroa.

Mucomystin vaikuttava aine on asetyylikysteiini. Tämä on tärkeää, tutustutaan siihen myöhemmin. Koska tämä on kaupallinen tuote niin mukana on lista erilaisia lisäaineita sekä makeutus – ja makuaineita.

Tässä tarkempi lista:

Muut aineet ovat natriumvetykarbonaatti, vedetön natriumkarbonaatti, vedetön laktoosi, mannitoli, natriumsitraattidihydraatti, makeutusaine (natriumsyklamaatti, sakkariininatrium), vedetön sitruunahappo ja makuaine (sitruunaesanssi).

Natriumia välttävien kannattaa siis olla tarkkana tämän tuotteen kanssa.

Krapulan hoitamisen kannalta tärkeämpää on tietää vaikuttava aine kuin lista sivuaineista, joilla ei todennäköisesti ole mitään hyötyä krapulan ehkäisemiseksi. Tutustutaaan siihen seuraavaksi.

Mikä on asetyylikysteiini

Asetyylikysteiini on tarkemmin N-asetyyli-L-kysteiini, myös N-asetyylikysteiinion aminohappo. Lyhyesti sitä kutsutaan NAC.

Lääketieteellinen käyttö asetyylikysteiinillä on tällä hetkellä liman irrottamisessa keuhkoista. Se tekee sitkeän liman juoksevammaksi ja siten helpommin lohkeavaksi. Vaikutus tehostaa runsaan nesteiden juomisen kanssa.

Se kuitenkin myös vahvistaa maksaa ja sitä käytetäänkin suojana maksan pysyvän vaurioitumisen estämiseksi tietyissä myrkytyistilanteissa.

Tärkeintä on tietää, että Mucomystille on vaihtoehtona juurikin sen tärkein vaikuttava aine. Katsotaan seuraavaksi kuinka voit käyttää näita krapulaa vastaan.

Kuinka käytät Mycomystia tai NAC:ia krapulaa vastaan?

Tästä aiheesta ei tietenkään ole saatavilla kauheasti tieteellistä dataa, joten joudutaan turvautumaan pääasiassa kokeilleiden ihmisten parhaisiin käytäntöihin.

Tässäkin koko krapulateoria lähtee siitä, että suurin syy krapulaan on asetaldehydi.

Asetyylikysteiini nostaa maksassa asetaldehydiä pilkkovan entsyymin määrää. Tästä voidaan vetää johtopäätös, että Mucomystiä tai suoraan asetyylikysteiiniä tulee ottaa hyvissä ajoin ennakkoon, jotta se ehtii kohottaa ja parantaa maksan kykyä tuhota alkoholia.

Ilmeisesti jälkeen päin otettuna se voi olla jopa olo pahentavaa, sillä on olemassa viitteitä siitä, että asetyylikysteiini reagoisi asetaldehydin kanssa, mikä voimistaisi sen huonoja vaikutuksia kehoon.

Koska sen tärkein ominaisuus on vahvistaa maksaa niin samalla voi ja luultavasti tulisi ottaa muita maksaa vahvistavia aineita. Tässä tapauksessa hyvä B-vitamiiniyhdistelmä on tärkeä. Monet käyttäjät myös suosittelevat tätä parhaan tehon irtisaamiseksi.

Pitkäaikainen ratkaisu tämäkään ei ole, sillä se voi aiheuttaa hivenainevajauksia.

Katsotaan seuraavaksi mistä näitä tuotteita voi tilata.

Mistä voin tilata Asetyylikysteiiniä tai Mucomystiä

N-asetyyli-L-kysteiini

Voit hakea kaikista apteekeista tai nettiapteekeista Mucomystiä ja käyttää sitä. Ostamiseen ei tarvita reseptiä. Hinta on vajaa 10 euroa, ainakin nettiapteekeista ostettuna. 10 eurolla saat 200mg tabletteja 25 kappaletta.

Voit myös tilata pelkästään NACia eli asetyylikysteiiniä niin suosittelemme kääntymään luontaistuotekauppojen puoleen. Yksinkertaisin tapa lienee kääntyä verkkokaupoihin. Suosittelemme jälleen iHerbiä, missä valikoimat ovat suuret. Poimimme mielestämme kaksi parasta, mutta erilaista tuotetta:

1. Jarrow Formulas, N-Acetyl-L-Cysteine, 500 mg, 200 kapselia

Jarrowin tuote sisältää vähiten lisäaineita. Hintaa purkille jää 16,08 euroa eli ei juurikaan mitään yhtä kapselia kohden.

>> Tilaa täältä <<

2. Source Naturals, N-Acetyl Cysteine, 1000 mg, 120 tablettia

Source Naturalsin tuote on tuplasti “tehokkaampi”, mutta purkissa on hieman vähemmän tavaraa. Hinta on 18,64 euroa 120 tabletille. 

>> Tilaa täältä << 

3. Tilaa Mycomystiä suoraan Suomalaisesta nettiapteekista

 

Näin voitat krapulan Mucomystin avulla

Käydään vielä lopuksi läpi selkeät askeleet kuinka voitat krapulan Mucomystin tai asetyylikysteiinin avulla.

1. Tilaa toinen tuotteista. Lue yllä olevasta kappaleesta vaihtoehdot ja nappaa paketti itsellesi jompaa kumpaa tuotetta.

2. Hanki lisäksi hyvä b-vitaaminiyhdistelmä.

3. Nappaa päiväannoksen verran molempia pari tuntia ennen kuin lähdet juomaan.

Leave A Response

* Denotes Required Field