Metioniini krapulan hoitoon

Hyvät ystävät. Taistelussa krapulaa vastaan tutustumme jatkuvasti uusiin asioihin. Toimivat keinot tuntuvat olevan osittain myös yksilöllisiä eli juuri sinulle sopivaa parannuskeinoa voi joutua etsimään ja sen takia kokeilemaan useita eri asioita. Yritämme tuoda mahdollisimman paljon hyviä ja toimivia vaihtoehtoja esille sinua varten. Tänään esittelemme erittäin mielenkiintoisen pelurin, metioniinin.

Mielenkiintoiseksi Metioniinin krapulan hoidossa tekee tämä patentti. Eikä se ole ainoa tähän kyseiseen tuotteeseen liittyvä tutkimus krapulan osalta. Käydään siis aiheen kimppuun.

Mikä on metioniini

Metioniini on aminohappo. Se toinen rikkipitoinen aminohappo kysteiinin ohella, mikä onkin meille krapulaa vastaan taisteleville tuttu aine.  Se on välttämätän meille, sillä tavalla, että meidän täytyy saada sitä ravinnosta. Sitä onkin mahdollista saada useista eri luonnon ravintoaineista.

Mikä on alaniini

Alaniini on myös aminohappo. Toisin kuin metioniini, alaniini ei ole välttämätön aminohappo. Kehomme lihassolut osaavat valmistaa sitä.

Krapula ja sen parantaminen

Okei, käydään sitten sen tärkeimmän kysymyksen kimppuun eli kuinka käytät metioniiniä ja alaniiniä krapulan hoitoon.

Ylläolevaa patenttia tehtiin kokeita, joissa käytettiin kahta eri testiryhmää, toinen placebo-ryhmä ja toinen ryhmä, joka sai annoksen metioniiniä ja alaniiniä. Kumpikin ryhmä tietysti luuli saavansa tarpeelliset annokset tätä krapulan tappajakombinaatiota, vaikka toinen sai vain oikeasti, jotta tuloksia voitiin arvioida realistisesti. Testissä nähtiinkin selkeästi ero placebolla ja metioniini/alaniiniyhdistelmällä. Placebo hävisi selkeästi.

Molemmat ryhmät nauttivat annokset puolitoista tuntia ennen ruokailua, minkä yhteydessä alkoholin juominen alkoi. Mikäli päätät siis kokeilla näitä tuotteita, kannattaa ne napata ennen kuin ryhdyt juomaan. Ryhmä joka sai todellisen annoksen, ei välttynyt täysin krapulan oireilta. Sen ryhmän oireet olivat kuitenkin pienemmät ja hävisivät selkeästi nopeammin. Jotain viitteitä saatiin myös oireiden estämisestä, mutta ne eivät olleet täysin varmoja.

Mistä saan metioniiniä ja alaniinia krapulan hoitoon

Metioniin haaste on tosiaan, että keho ei pysty itse tuottamaan sitä vaan sitä tarvitaan ulkoisista lähteistä. Suurin osa saakin sitä ravinnon kautta. Tässä tapauksessa haluamme kuitenkin täsmäannoksen, mikä tietysti onnistuu nauttimalla oikeaa ravintoa. Alla on suositeltu muutamia luonnollisia lähteitä metioniinille, jos haluat hyödyntää ravintoa.

Metioniiniä saa myös eri kasvikunnan tuotteista. Muutamia mainittavia lähteitä ovat ananas, valkosipuli, selleri, parsakaali, parapähkinä (brazil pähkinä), carob, kookos ja omena.

Alaniinin kanssa tilanne on tietysti toinen. Keho pystyy tuottamaan sitä, mutta tuottaako se tarpeeksi sitä? Tässä tapauksessa haluamme tehdä täsmäiskun sen kanssa, joten lisäannos on tarpeen. Myös alaniinia on saatavilla kasvikunnan tuotteista. Osa on samoja lähteitä kuin metioniinillä, joten niihin kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota.

Tässä lista muutamista alaniin lähteistä: ananas, valkosipuli, selleri, parapähkinä, hamppu, musta tee, carob, kookos, kurkku ja omena.

Suosittelemme tietysti myös helpommin käytettäviä tai kohdistettavia tuotteita. Useimmat tuotteet ovat helpointa tilata suoraan verkon kautta. Suosittelemme iHerbin verkkokauppaa, koska sieltä tilaaminen on useimmiten kaikkein halvinta ja valikoima ovat erittäin laajat sekä laadukkaat. Suomesta on vaikea sanoa kivijalkaliikkeitä tai verkkokauppoja, mitkä myisivät näin kattavasti vastaavia tuotteita.

Käydään läpi tämänkertaiset suositukset.

Source Naturals metioniini

Source Naturals Metioniini

Hintaa tuotteella on 12,87 dollaria eli 9,64 euroa. Sourcen metioniini tulee jauheena eli sitä voi helposti mitata teelusikallisina. Yksi annos on 1/4 – 1/2 teelusikallista. Se tarkoittaa, että tämä purkillinen sisältää reilu 40 annosta. Suositeltu nautintoaika on ruokailujen välissä.

>> Tutustu tuotteeseen

Now Foods metioniini

Now Foods Metioniini

Now Foodsin laadukkaan tuotteet tulevat tällä kertaa kapseleina. Niitä on tietysti helpompi kuljettaa mukana ja napata sopiva määrä naaman kun on tarvetta. 100 kapselin purkki maksaa 10,18 dollaria eli 7,63 euroa. Yksi annos on 2 kapselia eli purkista riittää tavaraa 50 käyttökertaan.

>> Tutustu Now Foods metioniiniin

Source Naturals Alaniini

Source Alaniini

Source Naturalsin alaniini tulee myös jauheena. Purkilla on hintaa 12,60 dollaria eli 9,44 euroa. Annosmäärät ovat samoja kuin metioniinin kanssa eli 1/4 – 1/2 teelusikallista. Sillä annosmäärällä käyttökertoja tästä purkista riittää yli 40.

>> Tutustu tuotteeseen

Jos olet kiinnostunut tilaamaan tuotteita, mutta olet uusi iHerbin kanssa ja haluat saada lisää tietoa / ohjeita, laadimme juuri sinua varten kattavan ohjeet tilauksen tekemiseksi.

>> Pääset lukemaan ohjeita klikkaamalla tänne. <<

Leave A Response

* Denotes Required Field