Maksan Puhdistaminen

tippa

Onko pullossa näkynyt viimeinen tippa usein lähiaikoina?

Paljon alkoholia käyttäville pieni maksan puhdistus tekee hyvää. Varsinkin, jos aikomuksena on jatkaa alkoholin juomista ja säästyä pahimmilta krapulan oireilta jatkossa.

Mistä tiedät tarvitsetko maksan puhdistusta?

Lähes jokaiselle meistä se tekisi hyvää. Maksaan vaikuttaa alkoholin lisäksi ruokavalio sekä ympäristöstä saamamme muut epäpuhtaudet. Varsinkin enemmän alkoholia nauttiville se on erittäin tarpeellista. Oma kehomme viestii mm. erilaisilla iho-ongelmilla, että olisi aika puhdistaa maksaa.

5 askelta maksan puhdistamiseen:

Lue nämä viisi askelta huolella. Anna vielä lopuksi erillisen vinkin miten voit viedä nämä asiat käytäntöön yksinkertaisesti.

1. Vähennä rasittavia tekijöitä: Näitä ovat erilaiset teolliset lisäaineet, kuten säilöntä ja väriaineet. Pitkälti prosesoidut ruoka-aineet ja valmisruuat. Vähennä sokeria, sillä se rasittaa maksaa yhtä paljon kuin alkoholi. Vältä suuria määriä muita kemikaaleja, jotka saattavat kulkeutua ihon tai suun kautta maksaasi. Näitä ovat esimerkiksi kemialliset saippuat, pesuaineet, deudorantit ja hajusteet, jopa hammastahna.

2. Lisää puhdistavia yrttejä: Perinteisiä ja tutkitusti tehokkaita yrttejä ovat Maarian ohdake, voikukan juuri, nokkonen sekä siankärsämö. Keitä näistä puhdistava tee-juoma.

3. Lisää puhdistavia kasveja ja juureksia: Punajuuri ja latva-artisokka ovat erittäin puhdistavia. Suosi myös kaikenlaista tuoretta ja vihreää.

4. Lisää puhdistavia mausteita: Kurkuma ja lakrtisanjuuri ovat mausteista erittäin puhdistavia. Niitä voi hyödyntää mausteina ruuissa tai vaikka lisäämällä teen sekaan.

5. Vähennä stressiä elämässäsi: Vaikka neuvo saattaa kuulostaa oudolta, on tutkittu, että maksa kärsii stressistä. Pitkäaikainen ja jatkuva stressi saattakin olla suurin maksaongelmien aiheuttaja nykyisin.

Yksinkertaisin tapa puhdistaa maksaa:

Yksinkertaisinta on tilata näitä kaikkia yhtenä, valmiina, pakettina. Helpommin (ja halvimmin) ne ovat saatavilla iHerbin kautta. Nyt yli 40 dollarin tilaukset saapuvat ilman toimitusmaksua suoraan kotiovelle.

Suosittelemme näitä kahta tuotetta:

Renew Life, Liver Detox, 30 Day Program: Valmis 30 päivän ohjelma, mikä sisältää tarkat ohjeet maksan puhdistamiseen. Tuote sisältää lähes kaikki yllä mainitut yrtit ja kasvit.

Now Foods, Liver Detoxifier & Regenerator, 180 Capsules: Yksinkertaisesti kaikki mitä tarvitset yhdessä purkissa. Ota kolme kapselia päivässä. Yhdestä purkista riittää 2 kuukauden puhdistukseen.

1 Comment

  • janne

    Reply Reply 19.5.2016

    Renew life mitä suosittelette sisältää ainakin Asetyylikysteeniä, joka on valitettavasti lääkeainelistalla..:

    NAC (N-Acetyl-Cysteine) 100 mg

    ihan FYI.

Leave A Response

* Denotes Required Field