Luonnollisesti Krapula Pois

Krapulanhoito.fi on käsitellyt viime aikoina paljon luonnollisia keinoja, joilla voidaan taistella krapulaa vastaan. Osa kokeekin juuri mahdollisimman luonnonmukaiset keinot ibuprofeiinin sijaan parhaiksi tavoiksi henkilökohtaisessa krapulastrategiassa. Näitä keinoja on useita, joista pyrimme tuomaan esille parhaat, jotta voisit valita parhaat omaan käyttöösi.

Yksi näistä tavoista on nauttia hunajaa säännöllisesti, kun on humaltuneena ja varsinkin krapulassa. Itseasiassa tehokkainta olisi ottaa 2-6 teelusikallista 20 minuutin välein heräämisen jälkeen. Kuinka kauan? Riippuu kuinka paljon olet juonut edellisenä iltana. Jatka kunnes olosi paranee.

Hunajan fruktoosi auttaa kehosi aineenvaihduntaa tuhoamaan alkoholia nopeammin. Lisäksi hunajassa on potassiumia, mikä auttaa tasapainottamaan ja korjaamaan alkoholin vaikutuksia.

Potassium on muutenkin hyvä lisä krapulataisteluun. Yksi tapa lisätä sitä elimistöön on syödä aamulla banaaneja tai tehdä vaikka banaanismoothie, johon lisää hieman hunajaa. Näillä saat takaisin paljon ravinteita, joita krapula ja alkoholi on vienyt kehostasi.

Tässä muutamia muita hyviä keinoja, joilla krapula voidaan kumota:

1. Mantelit niiden käsittelemättömässä muodossa. Manteleita kannattaa syödä ennen alkoholin nauttimista. Tarkalleen (vähintään) 5-6 kappaletta. Ne voivat auttaa tasapainottamaan ja vähentämäään päihtymyksen vaikutusta.

2. Maapähkinävoi ja sen korkea rasvataso voi auttaa estämään kaiken alkoholin imeytymistä kehoon.

3. Tomaattimehu ja sen fruktoosi, vitamiinit, mineraalit ja entsyymit voivat auttaa kehoa tuhoamaan alkoholin nopeammin.

4. Opuntiakaktus ja sen tinktuura voi auttaa helpottamaan pahoinvointia, mikä seuraa krapulasta. Se voi auttaa myös kumoamaan tulehdusta elimistössä. Sitä käytetään myös pääkivun ja kuivan suun hoitoon.

5. Omenat,  jos jääkaapista ei löydy juurikaan mitään niin syö omena tyhjään vatsaan. Se saattaa olla pikakeino parannukseen. Omenasta saat paljon erilaisia ravinteita, kuten magnesiumia.

Näiden lisäksi kannattaa juoda 4-5 lasillista vettä illalla ennen nukkumaan menoa. Voit ehkäistä sillä kehon kuivumista ennen kuin alkoli ehtii tehdä temppunsa.

Myös erilaisten probioottien nauttiminen olisi hyvä lisä erityisesti vatsan kannsa. Niitä voi nauttia joko lisäravinteina tai vaikka luonnollisen jugurtin kautta. Probiootit voivat auttaa pitämään myrkyt poissa ja ottamaan ravinteet sisään.

Myös homeopatiasta löytyy lääke, Nux Vomica, joka voi auttaa erityisesti vatsan kanssa.

Tärkeintä on tehdä aloitteet eikä antaa krapulan päästä voitolle. Taistelun aloittaminen silloin voi olla myöhäistä.

>> Lisää vinkkejä krapulan hoitoon <<

Leave A Response

* Denotes Required Field