Krapulan lievitys

Käydään tänään läpi kuinka krapula lievitetään. Paras tapa olisi tietysti ennakoida ja sulkea krapula täysin pois. Voit lukea siitä lisää vinkkejä täältä. Aina se ei kuitenkaan onnistu, joten onkin hyvä tietää kikat, joilla krapula saadaan jälkikäteen lievitettyä.

Krapulan lievitys

krapulanoireet

Krapulan lievittämiseksi täytyy tietää krapulasta joitakin asioita. Jos olet ensimmäistä kertaa juomassa, saatat tietää vain huhuja siitä, mitä krapula tuo tullessaan. Oireiden tiedostaminen on kuitenkin tärkeää, jotta voisi edes hieman varautua tulevaan.

Krapulan lievitys on hyvinkin yhdistelmä erilaisten oireiden hoitamista ja poistamista.

Vinkkejä krapulan lievitykseen

Tässä aluksi seitsemän vinkkiä krapulan lievittämiseen, joiden yhteisvaikutuksella saat parhaat tulokset. Krapulaa se ei täysin poista, heti ainakaan, mutta oireet ovat silloin pienemmän ja katoavat nopeammin.

1. Juo paljon. Suuri tekijä krapulan oireiden kanssa on nestehukka. Mikäli et olet tankannut todella reilusti vettä juomisen aikana ja illalla ennen nukkumaanmenoa niin silloin sinulla on hyvin todennäköisesti jonkin tasoinen nestehukka. Paras nesteyttäjä on raikas vesi.

2. Syö verensokeria nostattavaa ruokaa sekä huolehdi mineraali – ja suolatasapainosta. Ruokailu unohtuu helposti juodessa, mistä seuraa verensokerien lasku alas. Juodessa myös virtsaaminen lisääntyy, mikä vaikuttaa mineraali- ja suolatasapainoon heikentävästi. Hyvällä ruokavalinnoilla voit parantaa molemmat.

3. Ota tulehduskipulääkettä kuten ibuprofeiinia. Erittäin huonoa oloa voi helpottaa lääkkeillä. Paras vaihtoehto on ibuprofeiini.

4. Ota vitamiineja tehoannos, sillä niiden varastot ovat laskeneet. Vessassa juokseminen vaikuttaa myös vitamiinitasoihin. Vitamiinit taas vaikuttavat hyvin moneen asiaan, kuten maksan toimintaan, aivojen ja hermojärjestelmien toimintaan jne. Nauttimalla erityisesti B-vitamiineja ja C-vitamiinia voit vaikuttaa tähän. Paras olisi tehdä se kuitenkin ennakoivasti. Lisää tietoa löydät täältä.

5. Liiku kevyesti ja hikoile. Liikkuminen ja hikoileminen auttaa kehoa poistamaan kuona-aineita ja nopeuttamaan elimistön toimintaa. Voit auttaa alkoholia poistumaan kehosta nopeammin. Kevyt lenkkeily tai muu vastaava, mikä pistää kehon hikoilemaan on hyvä vaihtoehto.

6. Nuku normaalia enemmän. Huono valmistautuminen nukkumiseen eli kehon varastojen täydennyksen tekemättä jättäminen johtaa usein huonoon uneen, joskus uni myös jää vähille. Alkoholin juomisen jälkeen kuitenkin keho kaipaisi normaalia enemmän lepoa. Ota päiväunet tai yritä nukkua aamulla pidempään.

7. Ulkoile tai ainakin hanki raikasta ilmaa sisälle. Keho kaipaa raikasta ilmaa ja osittain päänsärky tai huono olo voi johtua vain ummehtuneesta ilmasta, mikä muodostuu helpommin kuin huomaammekaan. Nukkuminen raikkaassa ilmassa olisi erittäin suositeltavaa. Päivälläkin kannattaa harrastaa happikylpyjä ulkona tai pitää ikkunaa mahdollisimman paljon auki.

Lisää tietoa artikkeleista: Krapula Vinkkejä Kootusti ja Kuinka Hoidat Krapulan Luonnon Keinoin

Muita vinkkejä krapulan lievittämiseksi

pullot

Tässä muutamia jo tällä sivustolla käytyjä erilaisia vinkkejä krapulan hoitamiseksi. Voit yhdistellä näitä ylläoleviin vinkkeihin ja esimerkiksi napata täältä muutamia luonnollisia herkkuja naposteltavaksi tai muuta hyödynnettävää.

1. Tutustu krapulaa lievittäviin yrtteihin. Kokosimme artikktelin yhdeksästä yrtistä, jotka tuovat helpostusta krapulaan. Löydät kirjoituksen täältä.

2. Tutustu muihin luonnon herkkuihin, joilla krapulaa voidaan lievittää. Krapulaa voi lievittää useilla luonnon keinoilla. Perinteisestihän krapulaa on juurikin luonnonlääkkeillä hoidettu. Nämä ovat aikojen saatossa vain jääneet unohduksiin. Kokosimme parhaat vinkit yhteent. Löydät kirjoituksen täältä.

3. Hieman harmaalla alueella oleva tapa lievittää krapulaa on hyödyntää ilokaasua. Ilokaasu on noussut suosioon viimeisen parin vuoden aikana, koska sitä voi käyttää ilman krapulamaista vaikutusta, mutta silti saaden päihdyttäviä vaikutuksia. Ilokaasua voi hyödyntää myös krapulan lievittämisessä. Kirjoitimme aiheesta artikkelin tänne.

4. Vinkkejä krapulan hoitoon ja lievittämiseen maailmalta. Krapulaa podetaan lähes jokaisessa maassa ympäri maailman. Eri puolille on syntynyt erilaisia tapoja hoitaa sitä. Löysimme vinkkejä eri maista ja kokosimme niistä artikkelin. Löydät kirjoituksen täältä.

Leave A Response

* Denotes Required Field