Hoitotuotteet nyt ilman toimituskuluja kotiovelle!

laatikko

Tilaamalla yli 40 dollarin tilauksen eri hoitotuotteita krapulaa vastaan, on mahdollista saada toimitus ilmaiseksi! Suosittelemme erilaisia tuotteita ja ylläpidämme päivittyvää listaa täällä: Kaikki Mitä Tarvitset Krapulan Torjuntaan.

// Käyttämällä iHerb – alennuskoodia DGH132, saat 10 dollarin alennuksen ensimmäisestä iHerb tilauksestasi! //

Suosittelemme tällä hetkellä seuraavia tuotteita:

Löydät kaikki tuotteet myös iHerb – sivultamme.

L-KYSTEIINI

Now Foods, L-Kysteiini: Krapulan kemiallisena perussyynä on etanolin hapettuminen asetaldehydiksi. L-kysteiini vähentää asetaldehydin määrää mahassa muuttaen sen vaarattomampaan muotoon. Now Foodsin laadus L-Kysteiini on tiimimme lempituote ja suosittelemamme merkki.

B-VITAMIINI

Carlson Labs, B-Vitamiiniyhdistelmä: Alkoholi vetää maksan koville ja sen vahvistaminen on erittäin tärkeää, jos haluaa nauttia alkoholia. Hyvä B-vitamiiniyhdistelmä on silloin tärkeä. Carlson Labsin B-vitamiiniyhdistelmä sisältää myös C-vitamiinia ja on löytämistämme valmisteista paras.

MAKSAN PUHDISTAMINEN

Now Foods, Liver Detoxifier & Regenerator, 180 Capsules: Maksan puhdistaminen paitsi alkoholilta myös muilta epäpuhtauksilta on tärkeää sen toimivuuden ja uusiutuvuuden kannalta. Tämä tuote sisältää kaikki maksaa puhdistavat luonnolliset yrtit, maustekasvit ja juurekset kapseleina yhdessä purkissa. Erittäin laadukas tuote ja helppokäyttöinen. Ota kolme kapselia päivässä 2 kuukauden ajan.

CHLORELLA

Sun Chlorella 500mg: Chlorella ehkäisee oikein käytettynä tutkitusti 96 % varmuudella krapulan. Sun Chlorellan tuotteet ovat parhaimpia ja tehokkaimpia markkinoilta löytyviä tuotteita. Chlorella-tabletit ovat helppokäyttöisiä niin kotona kuin matkalla.

LEVÄT

MCSV Dulse: Alkoholi kuluttaa kehon mineraalivarastoja ja kehosta poistuu tavallista enemmän suoloja, kun virtsan eritys kiihtyy. Dulse on erinomainen, rikas ja luonnollinen mineraalilähde. MCSV:n Dulse on erittäin tuoretta ja mukavaa naposteltavaa sellaisenaan. Positiivisena puolena pieni kummastus, minkä pussillinen Dulsea aiheuttaa vierustovereissa kun ryhdyt syömään sitä!

Jos olet tilaamassa ensimmäistä kertaa, voit tutustua laatimiimme tilausohjeisiin: iHerb-tilausohjeet.

Leave A Response

* Denotes Required Field