Salaisuus Krapulan Parantamiseen: Chlorella

Krapulan voi parantaa vain odottamalla, kunnes maksa polttaa elimistössäsi olevan alkoholin. Alkoholin nauttimisen jälkeen on vaikea tehdä krapulan oireille mitään. Niitä voi lievittää, mutta ei poistaa. Ennen alkoholin nauttimista tilanne on toinen.

Paras ratkaisu on Chlorella.

Japanilaisen Dr. Fukuin Sapporon lääketieteellisestä yliopistosta tekemän tutkimuksen mukaan Chlorella poistaa 96 % krapulan oireista. Chlorellaa tulee syödä 4-5 grammaa ennen alkoholin nauttimista.

Mitä Chlorella on?

”Chlorella pyrenoidosa”

Chlorella on yksisoluinen makean veden levä. Se on lähtöisin Aasiasta. Nykyisin viljellään myös muualla.

Huomattavaa on, että Japanissa Chlorella on suositumpi ravintolisä kuin vitamiini C.

Chlorellan ominaisuudet

Chlorellan nimi tulee sen sisältämästä suuresta määrästä lehtivihreää eli klorofylliä. Se sisältää elimistöllemme tarpeellisia vitaminiineja, rasvahappoja, mineraaleja ja aminohappoja. Lisäksi Chlorella on oiva proteiinin lähde. Se sisältää jopa 60 % proteiinia painostaan.

Tutkimusten mukaan Chlorella tukee aivojen ja maksan toimintaa. Sillä on kehon immuniteettiä parantavia kykyjä ja se auttaa kehoa poistamaan myrkkyjä.

Chlorellan uskomattomin ominaisuus on sen kyky monistaa  itseään. Se pystyy jopa nelinkertaistamaan itsensä joka vuorokausi. Tämä kasvuvauhti on nopeampi kuin millään muulla tunnetulla kasvilla. Tätä ominaisuutta kutsutaan nimellä Chlorella Growth Factor. Chlorellan nopea kasvu vaikuttaa myös positiivisesti ihmisiin, kudoksemme uusiutuvat ja rakentuvat huomattavasti nopeammin kuin normaalisti.

Chlorellaa pidetään pitkäikäisyyden ruokana. Se sisältää maailman korkeimpia pitoisuuksia RNA:ta. RNA pitoiset ravintoaineet tarjoavat rakennusaineita kehollemme korjata ja valmistaa DNA/RNA:ta.

Vuoden 1945 jälkeen Japanissa ryhdyttiin tutkimaan eläinten kykyä poistaa itsestään raskasmetalleja, jolloin Chlorella nousi kartalle. Suurten Chlorella annosten todettiin poistavan kadmiumia, uraani ja lyijyä virtsasta huomattavan nopeasti ja tehokkaasti. Myöhemmin vastaavia tutkimuksia on tehty Japanin ohella myös Euroopassa.

Chlorellan muita hyviä ominaisuuksia ovat:

– Se lisää Lactobasilius – bakteerin määrää elimistössämme
– Se sisältää chlorofyllaasi – ja pepsiini ruuansulatusentsyymejä, jotka säätelevät ruuansulatustamme

Tärkeää on myös tietää, että Chlorella ei sovi kaikille ja sen käyttö voi aiheuttaa allergisia reaktioita. Kokeile varovasti ja kuuntele kehoasi.

Chlorellan ravintosisältö

Luomusertifikoidun Pyrenoidosa – Chlorella-lajikkeen ravintosisältö tutkitussa erässä:

Kosteutta: 3.5g/100g
Protiini: 64.4g/100g
Rasva: 12.6g/100g
Tuhkaa: 6.6g/100g
Hiilihydraatteja: 3.6g/100g
Ravintokuituja: 9.3g/100g
Energiaa: 404kal/100g
Natrium: 14.6mg/100g
Fosfori: 1.7g/100g
Rautaa: 162g/100g
Kalsiumia: 450mg/100g
Kalium: 952mg/100g
Magnesiumia: 314mg/100g
Kuparia: 0.07mg/100g
Sinkkiä: 31.4mg/100g
Jodi: Ei havaittu (0.5mg/100g)
Vitamiini A: 6.530ug/100g
a-karoteeni: 14,200ug/100g
a-karoteeni: 71,300ug/100g
Tiamiini (Vitamin B1): 2.56mg/100g
Riboflaviini (Vitamin B2): 5.78mg/100g
Vitamiini B6: 2.40mg/100g
Vitamiini B12: 0.42mg/100g
Askorbiinihappo (Vitamiini C): 34mg/100g
Vitamiini D: 173ug/100g, kansainvälisissä yksiköissä: 6,920IU/100g
Vitamiini E: 10.5mg/100g
Fyllokinoni (Vitamiini K1): 3210ug/100g
Foolihappo: 1.3mg/100g
Pantoteenihappo: 4.68mg/100g
Biotiini: 390ug/100g
Inositoli: 170mg/100g
Niasiinia vastaavat: 54.7mg/100g
Niasiini: 34.5mg/100g
Tryptofaani: 1.21g/100g
Koliini: 0.19g/100g
DNA: 0.85g/100g
5-dCMP: 0.20g/100g
5-dAMP: 0.10g/100g
5-dTMP: 0.20g/100g
5-dGMP: 0.26g/100g
RNA: 3.99g/100g
5-CMP: 0.95g/100g
5-AMP: 0.99/100g
5-UMP: 0.79g/100g
5-GMP: 1.26g/100g
Oleiinihappo 1.31g/100g
Linolihappo: 2.16g/100g
y-linolihappo: Ei havaittu (0.01g/100g)
a-linolihappo: 1.99g/100g
Tyydyttyneitä rasvahappoja: 2.14g/100g
Tyydyttymättömiä rasvahappoja: 6.02g/100g
Brassicasterol: Ei havaittu (5mg/100g)
Campesterol: 22mg/100g
Stigmasterol: Ei havaittu (5mg/100g)
7-Ergostenol: 13mg/100g
B-Sitosterol: Ei havaittu (5mg/100g)
Isofucosterol: Ei havaittu (5mg/100g)
7-Stigmastenol: Ei havaittu (5mg/100g)
Avenasterol: Ei havaittu (5mg/100g)
Aminohappoja:
Arginiini: 3.47g/100g
Lysiini: 3.49g/100g
Histidiini: 1.26g/100g
Fenyylialaniini: 2.92g/100g
Tyrosiini: 2.19g/100g
Leusiini: 5.00g/100g
Isoleusiini: 2.34g/100g
Metioniini: 1.43g/100g
Valiini: 3.58g/100g
Alaniini: 4.92g/100g
Glysiini: 3.42g/100g
Proliini: 2.85g/100g
Glutamiinihappo: 6.62g/100g
Seriini: 2.35g/100g
Treoniini: 2.86g/100g
Asparagiinihappo: 5.32g/100g
Tryptofaani: 1.21g/100g
Kystiini: 0.69g/100g
Superoxide scavenging activity: 120units/g
Pepsiini pitoisen proteiinin pitoisuus: 80.4%
Lutein: 249mg/100g
Chlorellauute (kuumaan veteen liukeneva): 18.0%
Glutationi: 0.12g/100g
Total pheophorbides: 17mg%
Existing pheophorbide: 10mg%
Chlorophyllase activity: 7mg%
Klorofylli: 3,270mg%
Rikkioksidi: 0.009g/kg
Arsenikki (As2O3): Arsenikki (0.1ppm)
Lyijy: 0.19ppm
Kadmium: Ei havaittu (0.01ppm)
Elohopea: Ei havaittu (0.01ppm)
Alumiini: 9ppm
DDT: Ei havaittu (0.01ppm)
Mikro-organisemeja näytteessä(APC): Ei enempää kuin 300/g
Kolibakteeri: negatiivinen/2.22g

Miksi Chlorella olisi niin tehokas?

Meitä tietysti kiinnostaa, että miksi Chlorella olisi niin tehokas krapulan ehkäisyssä. Tutkimukset sanovat, että krapulan 96 % oireista häviää. Mistä se johtuu?

Chlorellalla on kyky tehostaa maksan toimintaa ja puhdistaa elimistöä. Siinä on syy sen tehoon.

Chlorella pystyy poistamaan alkoholia tehokkaasti maksasta, joten se tarjoaa erinomaisen suojan krapulan oireita vastaan.

Tilaa chlorella tästä. Alennuskoodilla “krapulanhoito”, saat 10% alennuksen tilauksesta.

Seuraavassa osassa:

– Kuinka käytät Chlorellaa

– Mistä saat Chlorellaa

– Chlorellareseptejä

http://krapulanhoito.fi/krapulan-parantaminen-osa-3/ 

 

Leave A Response

* Denotes Required Field