Näin Käytät Chlorellaa Krapulaa Vastaan

Kuinka käytät Chlorellaa?

Chlorellaa voi käyttää sellaisenaan tai sekoitettuna muuhun ruokaan. Helpoin tapa on sekoittaa chlorellaa lempimehuusi. Suositeltu päiväannos on 3 grammaa. Ennen alkoholin nauttimista suositellaan 4-6 gramman annosta. Jatkuvassa käytössä tämä määrä voi aiheuttaa laksatiivisia ongelmia, koska Chlorella ryhtyy puhdistamaan elimistöäsi. Ongelma ei ole vakava tai haitallinen, lähinnä epämielyttävä.

Helppo tapa muistaa päivittäinen annos on ottaa 1 ruokalusikallinen. Ennen alkoholin nauttimista lusikallinen on kannattaa olla hiukan kukkurallaan  ja normaalina päivänä hieman vajaa. 1 ruokalusikka on noin 5 grammaa Chlorellaa. Tämä ohje tietysti koskee jauheita.

Jos käytät Chlorella puristeita eli tabletteja, varmista että saat tarvittavan määrän. Useissa puristepurkeissa suositellaan vain muutamien satojen milligrammojen annosmääriä, mikä vastaa yleensä 1-4 puristetta. Silloin haluttuja vaikutuksia ei saada.

Päivittäisen annoksen ottaminen on hyvä suorittaa nesteen kanssa. Chlorella voidaan sekoittaa sellaisenaan veteen tai tehdä siitä juoma, kuten smoothie. Voit katsoa reseptejä kohdasta: ”Chlorella-reseptejä”.

Chlorellan vaikutusta voi myös tehostaa liottamalla Chlorellapitoista nestettä esimerkiksi siemeniin, jotka imevät sitä ja vapauttavat sen tasaisemmin kehoosi. Hyviä esimerkkejä ovat Chia-siemenet ja pellavansiemenet.

Mistä saat Chlorellaa?

Chlorellaa saa nykyisin Suomestakin lähes jokaisesta luontaistuote – sekä ekokaupoista. Valikoimat netissä ovat vielä suuremmat. Huomattavaa on, että eri merkeissä on eroja. Suosittelemme valitsemaan luomulaatuisia tuotteita ja katsomaan chlorellan vahvuudet. Myös hinnat vaihtelevat suuresti. Halvimmat Chlorellat löytyvät netistä.

Halvin ostospaikka on iHerb.com niminen Yhdysvaltalainen verkkokauppa. He myyvät suuria määriä eri luontaistuotteita ympäri maailmaa, joten hintataso on matala. Postikulut Suomeen ovat noin 4 euroa, mikä on usein halvempaa kuin Suomen sisällä lähetetyt paketit.

Voit myös tilata Chlorellasi myös suomesta FitnessFirstiltä: Tästä! (Käyttämällä alennuskoodia “krapulanhoito”, saat 10% alennuksen.)

Suositeltu tuotemerkki

Sun Chlorella

Vanhin tunnettu Chlorellan valmistaja. Tuotteet ovat laadukkaita ja tuoreita. Heillä on myös patentoitu teknologia, jonka avulla Chlorella soluseinämät rikotaan. Soluseinämien rikkominen mahdollistaa Chlorellan ominaisuuksien parhaan mahdollisen hyödytämisen kehossasi.

Sun Chlorella valmistaa sekä puristeita että jauhetta. Molemmat ovat hyviä. Puristeet ovat helpompia käyttää matkalla. Jauhetta on helpompi sekoittaa juomiin tai muihin ruokiin.

Chlorella-reseptejä

Chlorella-smoothie:

1 banaani

1dl mustikoita

1dl mansikoita

Pieni siivu tuoretta inkivääriä

1/2 omena

1rkl hunajaa

1rkl chlorellaa

5dl vettä

Kaada kaikki blenderiin / tehosekoittimeen ja blendaa tasaiseksi juomaksi. Kaada lasiin ja nauti!

 

Chlorella-mehu:
 Tarvitset mehustimen tai tehosekoittimen. Ota esille myös siivilä.

3 porkkanaa

3 appelsiinia

2cm siivu tuoretta inkivääriä

1rkl Chlorellaa

Kuori porkkanat ja appelsiinit. Mehusta tai tehosekoita ne mehuksi. Tehosekoitinta käyttäessä voit myös lisätä hieman vettä.

Kaada mehu siivilän läpi lasiin ja lisää Chlorella. Sekoita hyvin ja nauti!

 

 

 

Chlorella-juoma:

 Tarviset:

1 appelsiini

1/2 sitruuna

1rkl chlorellaa

2dl vettä

Purista sitruunan ja appelsiinin mehu lasiin. Lisää Chlorella ja sekoita hyvin. Lisää vettä sopivasti, että lasi tulee lähes täytteen. Sekoita ja nauti.

 

 

 

 

Seuraavassa osassa, enemmän perinteisiä keinoja krapulan hoitamiseen

http://krapulanhoito.fi/krapulan-parantaminen-osa-4/ 

Leave A Response

* Denotes Required Field