Asetyylikysteiini

Tässä kirjoituksessa tutustutaan tarkemmin aiheeseen asetyylikysteiini. Tämä on merkittävä aihe, koska se on vaikuttava aine useissa krapulaa torjuvissa tuotteissa, kuten mucomystissä. Onkin tärkeää tietää, että miten tämä aine voisi ehkäistä krapulaa ja toimiiko se yksin krapulaa vastaan vai tarvitaanko tosiaan tuote, kuten mucomyst.

Asetyylikysteiini

Asetaalikysteiini on lyhyesti sanottuna aminohappo. Sitä käytetään lääketieteessä eri tarkoituksiin. Sillä on kaksi merkittävää käyttötarkoitusta. Toinen niistä on maksan vahvistaja erilaisissa myrkytystilanteissa. Sen avulla yritetään estää maksan pysyvät vauriot. Toinen käyttötarkoitus on taas liman irroittaminen keuhkoista. Sen avulla voidaan tehdä sitkeästä limasta juoksevampaa ja siten helpommin irtoavampaa.

Miten asetyylikysteiini vaikuttaa

Asetyylikysteiinin vaikutusta krapulaan ei kauhesti tiedetä, ainakaan Suomessa. Luultavasti asiaa kuitenkin tutkitaan nytkin, sillä olisihan toimiva krapulalääke kullan arvoinen.

Jos uskotaan siihen, että iso syy krapulan oireiden syntymisessä on asetaldehydi niin silloin voidaan päätellä, miksi asetyylikysteiiniä pidetään niin tehokkaana. Se nimittäin pystyy lisäämään maksassa olevan entsyymin määrää, minkä tehtävänä on pilkkoa asetaldehydia.

Tästä voidaan päätellä, että sopiva annos asetyylikysteiiniä ajoissa otettuna voisi ennaltaehkäistä krapulaa. Käytännössä se voimistaisi maksaa ja auttaisi sitä tuhoamaan asetaldehydiä nopeammin, jolloin olisi mahdollista ettei krapulan oireita edes syntyisi tai ne olisivat hyvin lieviä.

Joidenkin kommenttien perusteella se tuleekin ottaa juuri ennakkoon ja jälkeenpäin nautittuna se saattaisi pahentaa oloa.

Mistä saan asetyylikysteiiniä

Asetyylikysteiiniä on saatavilla eri tuotteista sekä myös ruuasta. Kananmunat, liha ja muut proteiinipitoiset ruoka-aineksi sisältävät sitä hyviä määriä. Tottakai sitä kannattaa erityisesti ottaa lisäravinteena, jos haluaa täsmäannoksen.

N-asetyyli-L-kysteiini

 

Jarrow Formulas valmistaa asetyylikysteiiniä. Purkissa on 200 kapselia. Hintaa purkille jää 16,08 euroa eli ei juurikaan mitään yhtä kapselia kohden.

Lue kuinka voit tilata ja kokeilla asetyylikysteiiniä:

Voit lukea enemmän tuotteesta ja katsoa myös muita vaihtoehtoja suosittelemistamme krapulan torjuntatuotteista. Klikkaa tänne.

Leave A Response

* Denotes Required Field