Näin Acetium Auttaa Krapulaan

Tämä kirjoitus on jatkoa Krapulan Parantaminen Osa 6 – Acetium ja Asetaldehydi – artikkelille.

Ensiksi meidän täytyy tietysti hyväksyä, että asetaldehydi on krapulan aiheuttajana todella merkittävässä roolissa ja sitten miettiä mitä acetium tekee asetaldehydille? Ilmeisesti acetiumin sisältämä L-kysteiini sitoutuu asetaldehydiin ja muodostaa näin asetaldehydin kanssa haitattoman metyylitiatsolidiini karboksyylihappo (MTCA) -yhdisteen.

“Kliinisen kokeen mukaan asetaldehydi-pitoisuus mahanesteessä laskee keskimäärin 63%, mikä riittää laskemaan pitoisuuden alle haitallisen rajan.” 

Lähde: http://www.acetium.com

Miten niin riittää? Aivan takuullako? En ymmärrä kemiasta yhtään mitään, mutta tuntuisi edeltävän lauseen riippuvan hyvin paljolti siitä paljonko olet alkoholia/muuta asetaldehydin lähdettä elimistöösi kaatanut. Jos alkoholia kipataan järkyttäviä määriä, niin kyllä 37 prosentin jäljelle jäävä asealtehydipitoisuus saattaisi riittää krapulaan/muihin haittavaikutuksiin. Määrällisesti asetaltehydia voi olla silti merkittävästi yli rajojen, vaikka prosentuaalisesti määrä pienenisikin.

Esimerkki amatöörilogiikastani:

Pertti jaksaa kantaa 100 kiloa kiviä. Kauppias antaa Pertille 400 kiloa kiviä kerralla kannettavaksi . Pertti sanoo, ette kykene kantamaan moista määrää.  Kauppias sanoo, että pienennetään kuormaa sitten 63%! Pikaisella matematiikalla jäljelle jää 148 kiloa kiviä kannettavaksi. Pertti ei vieläkään pysty kantamaan kuormaa, vaikka kuorma pieneni 63%, koska kuorma on yhäkin 48 kiloa liian painava.

Eli vähentääkö Acetium krapulariskiä? Kyllä sen pitäisi ainakin lieventää krapulaa.

Suojaako se krapulalta varmasti? Tuskin, jos vain juot tarpeeksi

Tilaa Acetiumia Tästä!

Käyttäjäkokemuksia Acetiumista krapulalääkkeenä

Nämä ovat poimintoja keskustelupalstoilta ympäri internettiä. Luotettavuudesta ei ole mitään hajua.

“Itse olen viettänyt jo monta viikonloppua ilman krapulaa. Rohto löyty Acetiumista. http://www.acetium.com/fi/ Helpottaa erittäin hienosti. Jos ei vedä”muistit pois” kännejä niin aamulla olo lähes täysin normaali. Syy tähän :”Acetium on luonnollista aminohappoa, L-kysteiiniä sisältävä kapseli. L-kysteiini vähentää syöpää aiheuttavan ASETALDEHYDIN määrää mahassa. L-kysteiiniä ihminen saa myös tavallisesta ravinnosta, mutta ruoan sisältämä L-kysteiini ei auta torjumaan asetaldehydiä, sillä se vapautuu ravinnosta vasta ohutsuolessa. Yksi Acetium-kapseli sisältää 100 mg L-kysteiiniä.  Krapulan suurin aiheuttaja Aseteldehydi!!!! Ehkäseepä samalla syöpääkin http://fi.wikipedia.org/wiki/Krapula”

“Itse Acetiumin vaikutukset ovat osoittautuneet luokkaa yli 90% kotitekoisissa kännikokeissa vaikuttavan lieventävästi jälkitilaan, eli krapulaan. Itse allekirjoitan vaikutuksen. Jos asteikko kauhukrapulasta pikkupieneen kankkuseen on 1-10, pudottaa luokkaa 7 pisteen kankkusen 1-2 luokkaan, mutta sikäkännäyksen jälkeen on olotilaa vaikeampi arvostella. Palautuminen on joka tapauksessa nopeampaa. Biohitin johto kihisee kiukusta kun Acetiumia “markkinoidaan” nettikeskusteluissa kankuslääkkeenä. Kaarti joka aineen lanseerasi markkinoille on vanhan kaartin tutkijalääkäreitä ja alan auktoriteetteja, joilla ahdas käsitys soveltavasta käytöstä. “

“Kokeilin huvikseni tätä ainetta krapulan estoon, erittäin epäluuloisena. Mutta yllättäen se toimi! Toki aamulla olo ei ihan normaali ollut, johtuen valvomisestakin, mutta minulle tuttu päänsärky oli poissa, eikä muutakaan pahoinvointia esiintynyt. Alkoholin käytön yhteydessä suositellaan 2-3 kapselia, (ottamisen alussa, puolivälissä, ja ennen nukkumaan menoa), minä koitin vai tuolla kahdella kapselia… ja tulos oli itselleni kyllä kovasti positiivinen yllätys.”

“Sama täällä, se toimii. Eka pakkaus kohta loppumassa (kaksi käyttäjää perheessä) ja uuden osto ensi viikolla. Juon etupäässä punaviiniä ja en kärsi enää sunnuntai aamuisin päänsärystä ja yleisestä velttoudesta ja väsymyksestä. En juo mitään suuria määriä, kun alkoholi aiheuttaa minulle yleensä huonon yöunen ja “aamuongelmat”. Otan yhden kapselin ennen aloittamista ja toisen hieman ennen nukkumaan menoa. Taitaa pakkauksen hinta nousta, kun päästään kevääseen!”

“Jees, toimii! Ihan kaikkia krapulan oireita ei kokonaan poistanut, mutta ne ikävimmät kuten päänsärky ja vatsaoireet, olivat lähes kokonaan poissa. Ja olin täysin ajattelu-ja toimintakykyinen heti aamusta. Siisti homma, kiitos vinkistä!” 

“No hitto. Muutama nappi juopotellessa lauantaina ja kankkunen oli miltei olematon. Tällä iällä kunnon kännin jälkeen tahtoo olla parikin viikkoa nuutunut olo, mutta nyt jäi ravistukset seuraavaan päivään ja nekin sieti, kun otti särkytropit. Vanha jo luuli, että pitää juopottelu jättää pariin kertaan vuodessa. Juhannukseen ja jouluun. Minäpä kiitän sitä kuka tämän tropin Suomeen on tuonut.” 

Lauantaina oli sitten vähän kovempi koitos ja alkoholia kului pari viinipulloa, muutama olut ja illan päätteeksi perinteisiä salmareita -aika monta. Acetiumia otin ennen juomista kaksi kapselia ja jossakin vaiheessa yölllä vielä yhden. Aamulla oli väsynyt olo pientä päänsärkyä mutta nautittuun alkoholimäärään nähden yllättävän “hyvä olo” Ainakin omalta osalta acetiumilla tuntui olevan vaikutusta krapulan voimakkuuteen! Tietysti voisi ajatella lumelääke efektiä, eli uskotteliko itselleen parempaa oloa kuin oikeasti olikaan? Tarjosin acetium kapseleita parille mukana olleelle kaverille ja saman suuntaisia kokemuksia tuntui heilläkin olleen. Summa summarum krapulat tuntuvat pahenevan ikääntymisen myötä ja kaikki apu kelpaa eli jatketaan testausta loppupaketilla. Perinteiset buranat ei vielä lennä roskiin ja täytyy edelleenkin pitää mielessä juodun viinan määrä jos aamulla pitää olla silmä kirkkaana menossa”

Aika positiiviselta vaikuttaa yleisesti ottaen. Jos sinulle on eriäviä kokemuksia, pistä ne kommentteihin niin saadaan kattavampi artikkeli.

Onko Acetium ainut vaihtoehto?

Miten Acetium vaikuttaa ja mihin vaikutus perustuu?

“Acetiumin sisältämä L-kysteiini sitoutuu asetaldehydiin ja muodostaa näin asetaldehydin kanssa haitattoman metyylitiatsolidiini karboksyylihappo (MTCA) -yhdisteen. Samalla vapaan asetaldehydin määrä vatsassa laskee alle haitallisen pitoisuuden.”

Onko Acetiumille olemassa edullisempi rinnakkaisvalmiste?

“Ei” 

Tilaa Tästä!

Lähde: http://www.acetium.com

Jos haluat kokeilla Acetiumia, voit sen tilata kotiisi kätevästi vaikka täältä:

L-kysteiinin muita lähteitä

Vaikka Acetiumille ei ole rinnakkaisvalmisteita, L-kysteiiniä voi saada myös esimerkiksi täältä http://www.iherb.com. Hintakin vaikuttaa edulliselta, mutta emme voi sanoa vastaako kyseinen tuote Acetiumia täysin. Ainakin se on L-kysteeniä.

Suomesta L-kysteeniä saa halutessaan noin 3-4 kertaisella hinnalla Iherbbiin nähden, vaikka sitten täältä http://www.fitnesstukku.fi

Lopuksi

Välttääkseen ylimääräiset asetaldehydimyrkytykset kannattaa jättää välistä  calvadokset, sherryt, portviinit ja siiderit. Näissä on asiantuntijoiden mukaan eniten asetaldehydiä ja täten myös eniten krapulapotentiaalia. Jos satut sotkeutumaan alkoholilla lotraamiseen ja L-kysteiinin tai Acetiumin kanssa, kirjoita kokemuksistasi kommentteihin. Emme tietenkään missään nimessä kannusta kyseiseen toimintaan, vaan kaikki tapahtuu omalla vastuulla.

Seuraavassa artikkelissa pohdimme hapen vaikutuksia humalatilaan

 

 

6 Comments

 • Toimii

  Reply Reply 2.1.2014

  Kun käytän Acetiumia, voin käydä töissä seuraavana päivänä!

 • Saikku

  Reply Reply 12.1.2014

  Wau!! Todellakin toimii. Eilen takuuvarma krapulamix: olutta ja punkkua. Aamulla olo oli miltei loistava. Suussa maistuu krapula, mutta ellotus, päänsärky ja toimimattomuus on tipotiessään 😀

 • Testaaja

  Reply Reply 11.6.2014

  Kokeilin aluksi 2 tabletilla, jolla oli lieviä vaikutuksia.. mutta alkoholin käyttöni oli suurempaa kuin muutama pullo.

  Oikeaoppisesti tuntui kun vedin tätä elintarvikkeeksi luokiteltavaa ihmeainetta tabletin juuri samalla kun kippasin ensimmäiset kaljat naamariin. Toisella kerralla aloin pohjien vetämisellä, siksi otin kaksi tablettia kerralla. Kolmas ravintolassa ja neljäs ennen nukkumaan menoa. Ei krapulaoireita. Jos olisin pohjiksi vetäny viinaa niin ei olisi varmaan ihan kahdella tabletilla pärjännyt. Jos 2h joisi puolen litran kossun, niin puolen tunnin välein melkeen se nappi heitettävä naamaan. Näin arvioin.

  Seuraavaksi kokeilin 6 tabletin taktiikalla, aloin normaalisti juomisen parilla saunakaljalla iltapäivällä ja otin yhden tabletin naamaan. Tasaisesti iltaa kohti ryypiskelin. Myös tasaisen ryypiskelyn ohella viimeisen Acetiumin ja kuudennen heitin ennen nukkumaan menoa ja ei todellakaan mitään oloa aamupäivästä.

  Tabletteja voi ottaa vuorokaudessa 10kpl. Moni voi juoda koko viikonlopun, joten kyllä se on tarpeen silloin ainakin lisätä annostusta jos alkoholia juo enemmän.

  Se hyvä puoli tuossa tabussa on, että sen voi antaa vaikka nuorelle matkaan illan rientoihin, koska tietää sen kuitenkin juovan alkoholia. Se ei ole myönnytys kuten ei kortsut seksiäkään ajatellen, mutta hieno osoitus siitä, että haluaa huolehtia toisen terveydestä. Saapahan aamulla reippaan apulaisen ainakin mattoja kantamaan heti aamusta, eikä valita pääkipuaan kjehkjeh. Uskoisin tavanomaisen siideripissiksen 2-3 tabletilla tulevan toimeen.

 • Testaaja

  Reply Reply 11.6.2014

  Acetiumille ei ole rinnakaistuotteita.

  Se toimii eritavalla kuin “rinnakaistuotteet”.

  http://www.biohithealthcare.com/resource/files/media/brochures/diagnostics/acetium-pikaopas.pdf

  K:
  Saako L-kysteiiniä ravinnosta ja jos saa, voiko
  tällaisen ravinnon nauttimisella saada aikaan saman asetaldehydiä
  neutraloivan vaikutuksen?

  V:
  L-kysteiiniä saa ravinnosta, mutta sillä ei saada samaa vaikutusta, koska ravinnosta saatava kysteiini vapautuu vasta ohutsuolessa ja imeytyy sieltä nopeasti verenkiertoon. Acetiumista L-kysteiini vapautuu paikallisesti mahassa ja sitoutuu siellä asetaldehydiin.

  K:
  Onko olemassa muita tuotteita, esimerkiksi luontaistuotteita, joihin on lisätty kysteiiniä, ja voiko näitä tuotteita käyttää asetaldehydin sitomiseen mahassa?

  V:
  On, mutta ei samalla tavalla asetaldehydin vaikutuksia torjuvaa L-kysteiiniä. Acetiumista kysteiini vapautuu säädellyllä nopeudella paikallisesti mahassa, muista tuotteista kysteiini vapautuu välittömästi ja on tarkoitettu imeytymään ohutsuolesta verenkiertoon.

 • Siilitien Simppa

  Reply Reply 9.1.2015

  Moi!

  Allekirjoittanut kuuluu joukkoon, joille tulee liiallisesta alkoholin kertanauttimisesta infernaalinen krapula. Tarkoittaa, että mikään ei pysy sisällä kahteentoista tuntiin (jatkuvaa oksentelua seuraavana päivänä).

  Kauppalehden forumia seuraavana törmäsin Biohit-ketjussa Acetiumiin. Testauksen perusteella toimii, punaviinipullon + olut-six packin nauttiminen Acetiumin kera aiheuttaa vain väsymyksen seuraavana päivänä. Vuosi mennyt ilman yhtäkään megadarraa oksenteluineen (aikuisikäni ainoa) – tällä tiellä jatketaan. Suosittelen lämpimästi!

  -Simo-

 • Miikka

  Reply Reply 22.1.2016

  Asetuimme TOIMII!! Suosittelen

Leave A Response

* Denotes Required Field